داشتن اعتمادبهنفس یعنی متکیبودن بر نفس خود. اگر به ویژگیهای مثبت کودکانمان خیلی بها دهیم، مثلا وقتی 20 گرفت، شاگرد اول شد، خوب پیانو نواخت و... این موفقیتها را بزرگ و مرتب او را تشویق کنیم، پیامی که به کودک میدهیم این است که خود تو برای ما خیلی مهم نیستی و برای ما اینکه «برتر از دیگران» باشی، اهمیت دارد.
_ این کار چه اشکالی دارد؟
اشکالش این است که شاید فرزند ما در یک موضوع برنده باشد اما معلوم نیست در همه زمینهها همینگونه باشد. این مساله میتواند باعث کاهش اعتمادبهنفس او شود. از سوی دیگر، نوعی حس رقابت و حسادت در او ایجاد میشود و همیشه به دنبال این خواهد بود که جایگاه خود را با دیگران مقایسه کند. بدتر از همه اینکه تصور میکند شما خود او را جدای از موفق?بودن یا نبودنش دوست ندارید و این خیلی آسیبرسان است.
_ اگر پررنگکردن موفقیتهای کودک و تشویق زیاد او اعتمادبهنفسش را بالا نمیبرد، پس چه رفتاری باید داشته باشیم تا اعتمادبهنفسش تقویت شود؟
تشویق باید به اندازه باشد و اگر کودک شکست خورد هم نباید به او سرکوفت زد زیرا در این صورت حس میکند از همه پایینتر است و اعتمادبهنفسش را از دست میدهد. برای بالا بردن اعتمادبهنفس فرزندتان، به او نشان دهید هرچه باشد، برای والدین مطلوب است. شاید از برخی کارهای او خرسند و از برخی کارهای دیگرش ناراضی باشید اما مهم این است که از خود او راضی باشید چون به هر حال فرزند شماست. در این شرایط کودک اعتمادبهنفس خود را حفظ میکند و در جهت بهترشدن قدم برمیدارد.
یکی از سرگرمی های کودکان در خانه و شکوفایی خلاقیت های فرزندتان ماشین شارژی می باشد.
اگر می خواهید بدانید بهترین ماشین شارژی چه برند و قیمتی است و برای خرید ماشین شارژی کودکان با ارزانترین قیمت به رزان کالا مراجعه کنید.
چند توصیه تربیتی ...
1. اگر بچه هایتان رازی را به شما می گویند و می خواهند به کسی نگویید، این کار را نکنید.
2.وقتی با بچه هایتان هستید، تلفن و کامپیوتر و تبلت را کنار بگذارید.
وقتی آنها با شما حرف می زنند، لطفا تلفن تان و کامپیوتر خود را خاموش کنید.
وقتی آنها خوابیدند می توانید، ایمیتان را چک کنید.
3.به بچه هایتان کمک کنید تا نقاط قوت و علایق خود را بشناسند.
به آنها کمک کنید تا علایق واقعی خود را بشناسند و آنها را پرورش دهند.
4.مهربان باشید.
همیشه. وقتی شما را در آغوش می گیرند، سعی کنید زودتر از آنها آغوششان را ترک نکنید.