قند های ساده،
شیرینی
یا شکلات شیرین
(که دارای کربوهیدرات های تک کربنه یا منوساکارید هستند )
باعث می شوند که سطح قند خون شما سریعا افزایش یافته
و
احساس کنید سرحال شده اید؛
ولی پس از آن،
با ترشح زیاد انسولین
(جهت کاهش و متعادل سازی سطح قند خون در حد نرمال)
قند خون تان به همان سرعتی که بالا رفته،
پایین می آید
و
مجددا نیاز کاذب به خوردن این مواد در بدن شما ایجاد خواهد شد
در عوض،
مواد نشاسته ای حاوی کربوهیدرات های پیچیده هستند
که به تدریج هضم شده
و
بسیار آهسته و مطلوب قند خون را بالا می برند.
به این ترتیب شما مدت طولانی تری از سطح قند خون نرمال بهره برده و سرحال خواهید بود
با توجه به موارد فوق توصیه میکنم که:
1. کربوهیدرات های مرکب مثل:
برنج قهوه ای
نان سبوسدار
سیب زمینی
در وعده ی صبحانه ی همه افراد جامعه وجود داشته باشد(حتی عزیزانی که در رژیم کاهش وزن بسر می برند)
2.کربوهیدراتهای ساده
بهترین انتخاب برای ورزشکاران محترم
در وعده ی بعد از اتمام تمرین میباشد
تا با کمک بیشتر به ترشح هورمون انسولین باعث قرارگیری بدن در فاز آنابولیک(غیر تخریبی و عضله سازی)
شده
و
در راستای بهبود اثربخشی فواید تمرین انجام شده پیش برویم
(حتی در عزیزانیکه در رژیم کاهش وزن بسر میبرند)
جالب است که خیل عظیمی از مربیان محترم بانوان
شاگردان بخت برگشته ی خود را از مصرف هرگونه ماده ی غذایی بعد از تمرین منع میکنند
و
بااینکار موجب تضعیف و آسیب زدن در دراز مدت بر بدن آنها خواهند شد.