1. برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی مفید است.
2. در افراد دیابتی اثر هیپوگلیسمیک دارد.
3. تقویت کننده سیستم ایمنی است. این چای غنی از ویتامین C می باشد که در برابر عفونت و سرماخورگی مقاومت ایجاد می کند.
4. فشار خون را کاهش داده که این تاثیر ناشی از عملکرد آنتوسیانین ها، پلی فنول ها می باشد.
5. به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان ها، باحذف رادیکال های آزاد به حفاظت از سلول های بدن کمک می کند.
6. بهبود پروفایل لیپیدی به علت داشتن موسیلاژ، پکتین، آنتوسیانین، پلی فنول ها، اسید هیبیسکوس و اسید سیتریک (از اثرات آنتی اکسیدانی آنتوسیانین ها مهار اکسیداسیون LDL کلسترول می باشد که مانع تصلب شرایین می شود.)
7. مصرف روزانه 2 فنجان از این چای به بهبود جریان خون، تمدد اعصاب و کاهش وزن کمک می کند.
@badansazii