۱. سرعتبخشی به کاهش وزن
۲. آرتریت یا التهاب مفاصل بهبود میبخشد
در زردچوبه، پلیفنال وجود. پلیفنال نوعی آنتی اکسیدان است که موجب کاهش التهابات در بدن میشود.
۳. ضد افسردگی
طبق مقالهای که مجله نقد غذا و علوم تغذیه در سال ۲۰۱۹ منتشر کرده است، زردچوبه علائم بیماریهای اضطرابی و افسردگی را کاهش میدهد.
۴. کمک به کاهش قند خون
پژوهشگران دریافتند که زردچوبه میتواند به کنترل قند خون کمک کند و از آسیب به کلیه و سیستم عصبی جلوگیری کند.
۵. ضد آلزیمر
طبق گزارش ریدرز دایجست، مردمی که در هند زندگی میکنند نرخ آلزایمر کمتری نسبت به مردم اروپا و آمریکا دارند. به همین علت پژوهشگران قرصهای مکملی از زردچوبه تهیه کرده و به بیمارانی که در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند تجویز میکنند.
۶. ضد سرطان
۷. جلوگیری از کیست تخمدان
ماده کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضو موتاژن دارد که موجب برطرف ساختن این اختلالات در زنان میشود
۸. ضد کلسترول خون
۹. کاهش بیماریهای قلبی
۱۰. مبارزه با مولکولهای رادیکالی
مترجم:ایرنازندگی
دارچین و کاهش قند خون
◽️گزارش منتشر شده در مجله علوم و فناوری دیابت نشان میدهد که مصرف دارچین سبب جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش سرعت تخلیه معده می شود
◽️هر چه مواد غذایی زمان بیشتری در معده باقی بماند حس گرسنگی به سراغتان نمیآید که این موضوع سبب میشود تا کالری کمتری مصرف کنید
◽️میتوانید دارچین را برای محدود کردن مصرف شکر و بهبود دهنده خوراکیهای همچون نان ، کیک و بیسکوئیت اضافه کنید مقدار کمی از دارچین را به جوی دو سر یا اسموتی صبحانه خود اضافه کنید و آن را در تهیه سیب زمینی یا سوپ کدوی ناهارتان به کار ببرید